ΓΛΥΠΤΟΠΙΑ – Εργαστήρι Φυσικής Δόμησης για μικρά και μεγάλα παιδιά

Καλώς ήρθατε στη ΓΛΥΠΤΟΠΙΑ 🌟
σε έναν κόσμο όπου το χώμα είναι πολύτιμο, και μπορούμε να φτιάξουμε οτιδήποτε φανταστούμε με αυτό!
 
⭐Κάθε Σάββατο, από τις 5 Νοέμβρη μέχρι τις 28 Ιανουαρίου, παίζουμε με την Αρχιτεκτονική και το Χώμα, χειροτεχνώντας τη μακέτα – κτίριο μας.
Στο εβδομαδιαίο μας συμμετοχικό εργαστήρι:
-Φτιάχνουμε διαγραμματικούς χάρτες του φανταστικού οικοχωριού – οικογειτονιάς μας σύμφωνα με τον προσανατολισμό και το μικροκλίμα.
-Σχεδιάζουμε, σε δύο διαστάσεις, αναφερόμενοι στις μονάδες μέτρησης, το ανθρώπινο σώμα, τα αρχιτεκτονικά μνημεία και τη χρυσή τομή.
-Μαθαίνουμε πώς απομονώνουμε τον πηλό απο το χώμα και πώς φτιάχνουμε συμπαγές οικοδομικό υλικό με παιχνίδι, χορό και μουσική.
– Πειραματιζόμαστε με τεχνικές που χρησιμοποιούνται για κατασκευές κτιρίων από τα αρχαία χρόνια μέχρι σήμερα.
 
🛖 Τα σπιτάκια – μακέτες μας, θα γίνουν απο μείγματα που θα φτιάξουμε παρέα, με αχυρο, χώμα, άμμο, νερό. Προστατεύουμε την τοιχοποιεία με προσθαφαιρούμενη στέγη και ειδικό επίχρισμα ώστε να αναδυθεί και η επιθυμητή υφή – αισθητική.
🫧Κάθε παιδί ή ζευγάρι παιδιών κατασκευάζει μακέτες που θα πάρει μετά σπίτι του. Φυσικά και οι γονείς είναι ευπρόσδεκτοι στα μαθήματα κατόπιν συνενοήσης ~
 
✨Μηνιαία Συνεισφορά 36-48 ευρώ ανα παιδί. *
*συμπεριλαμβάνονται ο εξοπλισμός, τα υλικά και τα εργαλεία.
*συμπεριλαμβάνονται εδέσματα με φρούτα, τσάι και κρέπες.
*έκπτωση σε αδέρφια ή ειδικές περιπτώσεις.
 
Για δήλωση συμμετοχής και περισσότερες πληροφορίες επικοινωνείστε μαζί μας στο info@miazo.gr ή στο : 6906716168
🏠 Σας περιμένουμε – μικρούς και μεγάλους – αυτό και κάθε Σάββατο- στη στεγασμένη αυλή της ΜιΑΖω, Αριστοτέλους 84, Χαλάνδρι Αθήνα.